Productinformatie
Met deze mix maak je eenvoudig een heerlijk bananenbrood: vol van smaak, met een vleugje speculaaskruiden.
- 469 gram
- Geproduceerd in Nederland door Windkorenmolen De Vlijt
Ingrediënten: tarwebloem*, rietsuiker*, bakpoeder (E500ii), speculaaskruiden*, zout.
*van gecontroleerd biologische teelt.
Geproduceerd in een bedrijf waar de volgende producten worden verwerkt: Ei, glutenbevattende granen, lupine, melk, mosterd, noten, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet.
Zelf toevoegen: 5 rijpe bananen, 110 ml zonnebloemolie en 2 eieren.
Bereiding: laat de ongepelde bananen op een bakplaat met bakpapier in 30 min. zacht worden in een voorverwarmde oven (170 ˚C, hetelucht 160 ˚C). Laat ze afkoelen, pel en prak fijn. Meng met de olie en eieren. Voeg de bakmix beetje bij beetje toe en roer tot een glad beslag. Doe over in een ingevet cakeblik en bak in de nog warme oven in 60 min. bruin en gaar.
Voedingswaarde voor 100 gr
Energie |
1499 kj / 358 kcal |
Vetten |
0,8 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0,1 g |
Koolhydraten |
82,2 g |
waarvan suikers |
42,7 g |
Eiwitten |
6,7 g |
Zout |
2,1 g |
Wist je dat je in onze winkel in Maastricht een grote thee- en koffiehoek vindt? Dille’s eigen Suzanne en Michelle Claire ontwikkelde daar – samen met molen De Vlijt – het perfecte recept voor deze bakmix.
Artikelnummer | 00013076 |
---|
-
5100%
-
40%
-
30%
-
20%
-
10%