Productinformatie
Bak zelf een heerlijke wortelcake met deze mix van windkorenmolen 'De Vlijt' in Wageningen (NL). Met o.a. speculaaskruiden en walnoten. Werk de cake naar smaak af met een glazuurlaagje. Wordt geleverd met recept. Ingrediënten 100% biologisch. Voor ingrediënten zie ‘meer informatie’ onderaan de pagina.
Toe te voegen: 200 ml zonnebloemolie, 4 eieren en 175 g geraspte wortel.
Bereiding: meng de eieren één voor één met de zonnebloemolie tot een egale massa. Voeg de mix toe en roer in 4 minuten tot een glad beslag. Spatel er vervolgens de geraspte wortel door. Vul een ingevet en met bloem bestoven bakblik met het beslag en bak in een voorverwarmde oven 170˚C in ca. 60 minuten gaar. Laat de cake afkoelen op een rooster en werk eventueel af met een glazuurlaag.
Ingrediënten: tarwebloem*, rietsuiker*, rijsmiddelen (E341i, E500), kaneel*, speculaaskruiden * (kaneel*, kruidnagel*, nootmuskaat*), walnoten*.*van gecontroleerd biologische teelt.
Koel en droog bewaren.
Producent: Dille & Kamille.
Voedingswaarde voor 100 gr
Energie |
1595 kj / 381 kcal |
Vetten |
4,4 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0,5 g |
Koolhydraten |
78,3 g |
waarvan suikers |
41,7 g |
Eiwitten |
6,8 g |
Zout |
1,1 g |
Artikelnummer | 00009295 |
---|
-
5100%
-
40%
-
30%
-
20%
-
10%