Zeven & uitlekken
Een ruim vergiet om groente en pasta af te gieten, zeven in allerlei maten, een schuimspaan en neteldoek voor heldere bouillon, de passe-vite voor een mooi glad sausje, trechters om je zelfgemaakte confituur netjes mee in potjes te doen… ze zijn onmisbaar in je keuken.
Kook je met ons mee? Kijk hier voor onze Dille & Kamille recepten.
-
Passeerzeef, RVS, Ø 20 cm16,95
-
Bolzeef, RVS, Ø 16 cm3,95
-
Frituurschep, RVS, Ø 14 cm6,95
-
Stoomnetje, RVS4,95
-
Bolzeef, RVS en beukenhout, Ø 20 cm14,95
-
Bolzeef, RVS en beukenhout, Ø 10,9 cm8,95
-
Bolzeef met steel, roestvrij staal, Ø 25 cm5,95
-
Bolzeef met steel, roestvrij staal, Ø 12 cm2,95
-
Bolzeef met steel, roestvrij staal, Ø 10 cm1,95
-
Stamper voor zeef, beukenhout1,95
-
Puntzeef, roestvrij staal, Ø 19,5 cm24,95
-
Trechter voor jam, roestvrij staal, Ø 14 cm7,95
-
Trechter, roestvrij staal, Ø 13 cm6,95
-
Trechtertje, roestvrij staal, mini2,50
-
Trechtertjes, set van 39,95
-
Trechterzeefje, roestvrij staal0,95
-
Meelzeef, roestvrij staal, Ø 10 cm8,95
-
Puntzeef met steel, roestvrij staal, Ø 10 cm5,95
-
Kruidenei, roestvrij staal, Ø 10 cm9,95
-
Kruidenei, roestvrij staal, Ø 7,5 cm6,95
-
Uitleklepel voor olijfjes, roestvrij staal3,50
-
Eierscheider, roestvrij staal6,95
-
Neteldoek, linnen, 70 x 70 cm6,95
-
Theezeefje, roestvrij staal3,75