Punch met granaatappel, rum en champagne

Voor 4 cocktails

Ingrediënten:
• 4 el biologische cassissiroop*
• 120 ml witte rum
• 120  ml granaatappelsap
• 120 ml vers sinaasappelsap (liefst versgeperst)
• 240  ml champagne
• 240 ml bruisend mineraalwater
• 4 schijfjes sinaasappel
• 2 el granaatappelpitjes
• 4 anijssterren*
• ijsblokjes 

Benodigdheden: 4 ruime (cocktail)glazen*, prikkers of  roerstaafjes
* verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:

  1. Verdeel de siroop over de glazen en voeg vervolgens de rum, het granaatappelsap, het sinaasappelsap, de champagne en het mineraalwater toe. 
  2. Werk af met een schijfje sinaasappel, ½ el granaatappelpitjes, een steranijs en ijsblokjes.



Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.