Productinformatie
Bakmix van windkorenmolen 'De Vlijt' in Wageningen (NL) voor het zelf bereiden van pizzadeeg.
- Inhoud: 500 gram
- Geproduceerd in Nederland
Ingrediënten (100% biologisch) : tarwebloem*, rietsuiker*, desempoeder*, zout, bakpoeder (E34l i, E500).
*van gecontroleerd biologische teelt.
Koel en droog bewaren.
Toe te voegen: 250 ml lauwwarm water, 1 el olijfolie, 8 g gedroogde gist.
Bereiding: meng de mix met het water in een beslagkom. Voeg de olijfolie en de gist toe en kneed het geheel in ca. 10 min. tot een soepel deeg. Verdeel het deeg in twee helften en vorm beide delen tot een bal. Laat deze afgedekt 30 min. rijzen op kamertemperatuur. Rol de deegballen uit op een met bloem bestoven werkblad tot de gewenste dikte en leg ze op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat. Beleg het deeg met ingrediënten naar keuze. Bak de pizza’s in een voorverwarmde over op 250˚C in 15-20min. gaar.
Voedingswaarde voor 100 gr
Energie |
1479 kj / 353 kcal |
Vetten |
1,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0,2 g |
Koolhydraten |
74,6 g |
waarvan suikers |
3,3 g |
Eiwitten |
11,4 g |
Zout |
1,62 g |
Artikelnummer | 00002105 |
---|