Green Friday bij Dille: wij helpen de natuur! Doe je mee?

Geluk zit voor ons in iets goeds doen voor de natuur. Daarom is Dille & Kamille in 2018 gestart met Green Friday, op de dag dat consumenten wereldwijd worden aangespoord tot kopen. Op deze Black Friday - dit jaar op 25 november 2022 - wil Dille & Kamille juist extra aandacht vragen voor de natuur. Om een concreet tegengeluid te laten horen, sluiten we op Green Friday onze winkels én de webwinkel. Op deze dag helpen we de natuur, op allerlei manieren, door middel van vrijwilligerswerk.

Op 25 november 2022 zijn we gesloten en helpen we de natuur een handje!

Green Friday bij Dille

Wij sluiten onze winkels…

Op vrijdag 25 november 2022 sluiten we onze winkels in Nederland, België en Duitsland én onze webwinkel. Op die dag helpen we de natuur, op allerlei manieren, door middel van vrijwilligerswerk bij Natuurpunt. Kijk met ons mee op Green Friday via Instagram @dilleenkamille.

Hoe kan jij de natuur helpen?

Wij doen op Green Friday vrijwilligerswerk in de natuur, maar je kunt ook iets anders ‘groens’ doen op vrijdag 25 november 2022. In plaats van te winkelen, kan je bijvoorbeeld lekker de natuur in gaan, en genieten van een mooie wandeling, de vogels in je tuin of op je balkon helpen, zelf kandelaars maken met groen of iets anders. Je kunt de natuur op heel veel manieren een handje helpen! Doe je mee?

Help je ook de natuur op Green Friday? 

Hieronder vind je een lijst met organisaties en initiatieven waar je zelf ook op verschillende manieren aan de slag kunt in de natuur!