Het Dille & Kamille kerstmenu 2025

Voor Kerst zoeken we de lekkerste recepten uit. Biet Wellington, bruschetta met artisjokkencrème, een trifle met kersen en chocolade als dessert én een shrub met gember en citroen om samen te proosten op een gezellige Kerst!

Kleed je tafel extra feestelijk aan met een menukaartje speciaal voor dit kerstmenu dat je hier kunt downloaden. En maak je kersttafel nog feestelijker met servetten in de vorm van een kerstboom! Lees hier hoe je dat doet >

Een verrassend hoofdgerecht, bijzondere bijgerechten en een lekker dessert met matcha… Met dit feestmenu verras je al je gasten!

Bekijk hieronder alvast het feestmenu, de recepten zijn vanaf 1 oktober op deze pagina te vinden.

Amuse 
Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie  

Voorgerecht 
Saffraanrisotto met gepekelde eierdooier en truffel  

Hoofdgerecht  
Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesses   

Dessert  
Witte chocolademousse met matcha op een ‘schoteltje’ van brosse amandelkoek  

Shrub met citroen en gember. Naar het recept >