Meel voor pasta, biologisch, 500 gram

Trusted Shops
Op voorraad
3,25
6,50 / kg
Waarom Dille & Kamille?
  • Bancontact / Mister Cash Bancontact / Mister Cash
  • Paypal Paypal
  • Sofortbanking Sofortbanking
  • Mastercard Mastercard
  • Visa Visa
  • Dille & Kamille cadeaukaart Dille & Kamille cadeaukaart
  • No Payment Information Required No Payment Information Required
  • Maestro Maestro
Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 10.00 tot 17.00 uur.

00 32 (0)3 201 9999

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!
Laat je inspireren door andere klanten #dillekamille.

Meel van 100% biologische 'harde' of durumtarwe, van windkorenmolen 'De Vlijt' in Wageningen (NL). Speciaal geschikt voor het zelf maken van diverse soorten pasta. Voor ingrediënten zie ‘meer informatie’ onderaan de pagina. Klik hier voor de bereidingswijze.

Toe te voegen: 5 eieren, 1 el olijfolie, mespunt zout.Bereiding: stort het meel op een schoon werkblad, maak een bergje met in het midden een kuiltje en breek hierin de eieren. Klop de eieren voorzichtig met een vork door elkaar. Meng daarna beetje bij beetje het meel door de eieren. Voeg zodra het mengsel een dikke structuur heeft gekregen, de olijfolie en het zout toe. Kneed het resterende meel in ca. 10-15 min., door het mengsel tot een soepele deegbal. Voeg wat water toe als het deeg te droog is, of een beetje meel als het deeg te vochtig is. Laat de deegbal gewikkeld in folie of een theedoek, een half uur rusten. Het deeg is nu klaar om verwerkt te worden tot pasta.
Ingrediënten: meel van durumtarwe*.*van gecontroleerde biologische teelt.
Koel en droog bewaren.
Geproduceerd door: Dille & kamille.

Voedingswaarde voor 100 gr

Energie

 1336 kj /  314 kcal  

Vetten

 2,9 g  

waarvan verzadigde vetzuren

 0,5 g 

Koolhydraten

 63,0 g  

waarvan suikers

 3,2 g  

Eiwitten

 13 g  

Zout

 0,01 g

 

Meer informatie
Artikelnummer 00007383