Olijfolie extra vierge, met peperoncino, biologisch, 100 ml

Op voorraad
6 , 50
65,00 / l
Op voorraad

Productinformatie

Extra vergine olijfolie met gedroogde chilipepertjes ('peperoncini') voor een pikante smaak en geur. Heerlijk als smaakmaker in (Italiaanse) sauzen, gedruppeld over pasta, geroosterde vis of groenten, aardappels uit de oven, stokbrood etc. Ook een fijn cadeautje voor kook- en eetliefhebbers.


Biologische bereiding op basis van extra olijfolie van de eerste persing met chilipeper. Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit.
Ingrediënten: biologische extra olijfolie van de eerste persing*, gedroogde chilipeper* 0,4%. *van biologische oorsprong.

Voedingswaarden / Valeurs nutritionnelles / Nährwerte / Nutritional values / Valores nutricionales Per 100 ml / Pour 100 ml / Pro 100 ml / Per 100 ml / Por 100 ml
Energie / Énergie / Energie / Energy / Valor energético 3700 kJ / 900 kcal
Vetten / Matières grasses / Fett / Fat / Grasas 100 g
- waarvan verzadigde vetzuren / dont acides gras saturés / davon gesättigte Fettsäuren / of which saturates / de las cuales saturadas 18 g
Koolhydraten / Glucides / Kohlenhydrate / Carbohydrate / Hidratos de carbono 0 g
- waarvan suikers / dont sucres / davon Zucker / of which sugars / de los cuales azúcares 0 g
Vezels / Fibres alimentaires / Ballaststoffe / Fibre / Fibra alimentaria 0 g
Eiwitten / Protéines / Eiweiß / Protein / Proteínas 0 g
Zout / Sel / Salz / Salt / Sal 0 g
Specificaties
Meer informatie
Artikelnummer 00031517
Land van herkomst Italië
Inhoud 100 ml