Praktisch handboek groente en fruit inmaken, Ulla Karlstrom & Cecilia Lundin
Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.
03 201 9999Of neem contact op via:
klantenservice@dille-kamille.comDoor verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken melkzuurbacteriën optimaal? Dit boek frist de kennis van onze voorouders over inmaakmethoden op. U leest hoe u fruit en groenten kunt drogen, kunt inleggen in olie of azijn en hoe u jam, siroop, chutney of gelei maakt. Ga aan de slag en vul uw kast met heel veel lekkers, zoals frambozenjam, gepekelde augurken, pompoenchutney, pickles van zomergroenten, peren in siroop... en nog veel meer!
- Uitgeverij: Deltas
- Nederlandstalig
- Hardcover
- Pagina's: 192
- Afmetingen: 23,4 x 20,3 x 2,4 cm
- ISBN: 9789044749557
Artikelnummer: 00020496
Art.nr. | 00020496 |
---|