Praktisch handboek groente en fruit inmaken, Ulla Karlstrom & Cecilia Lundin

Direct online te bestellen
19,95
Waarom Dille & Kamille?
  • Bancontact / Mister Cash Bancontact / Mister Cash
  • Maestro Maestro
  • Dille & Kamille cadeaukaart Dille & Kamille cadeaukaart
  • Mastercard Mastercard
  • Visa Visa
  • Sofortbanking Sofortbanking
  • Bankoverschrijving Bankoverschrijving
  • No Payment Information Required No Payment Information Required
Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.

03 201 9999

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!

Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken melkzuurbacteriën optimaal? Dit boek frist de kennis van onze voorouders over inmaakmethoden op. U leest hoe u fruit en groenten kunt drogen, kunt inleggen in olie of azijn en hoe u jam, siroop, chutney of gelei maakt. Ga aan de slag en vul uw kast met heel veel lekkers, zoals frambozenjam, gepekelde augurken, pompoenchutney, pickles van zomergroenten, peren in siroop... en nog veel meer!

  • Uitgeverij: Deltas
  • Nederlandstalig
  • Hardcover
  • Pagina's: 192
  • Afmetingen: 23,4 x 20,3 x 2,4 cm
  • ISBN: 9789044749557
Gegevens

Artikelnummer: 00020496

Meer informatie
Meer informatie
Art.nr. 00020496

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.