Pumpkin spice latte

Voor 2 koppen

Ingrediënten:
•  400 ml volle melk
•  100 gr pompoenblokjes
•  2 tl vanille-extract
•  0.5 kaneelstokje
•  0.5 tl gemberpoeder
•  2 tl suiker
•  4 tl rooibosthee, chai & sinaasappel

Bereiding:

  1. Kook de pompoenblokjes gaar in weinig water en giet af.
  2. Pureer de pompoenblokjes met een staafmixer en laat afkoelen.
  3. Verwarm de melk met de kruiden, de thee en de pompoenpuree, maar laat het geheel niet koken.
  4. Laat het een paar minuten op laag vuur trekken. 
  5. Zeef en klop daarna schuimig met een kloppertje.
  6. Giet in een grote mok, voeg eventueel wat suiker toe en serveer met een kaneelstokje. Genieten maar…

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.