Gezonde havermoutpannenkoeken

havermoutpannenkoekenhavermoutpannenkoeken

Voor 8 kleine pannenkoekjes
Bereidingstijd: 10 min

INGREDIËNTEN

  • 110 gr volkoren bloem
  • 75 gr havermout, fijne vlokken
  • 1 el rietsuiker
  • 1 ei
  • 1 groot tl bakpoeder
  • 1/2 tl kaneel
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 2 el Griekse yoghurt 
  • 180 ml melk
  • Snufje zout
  • Kokosvet of boter voor bakken

BENODIGDHEDEN

  • Kom 
  • Sauslepel 
  • Garde
  • Koekenpan

TOPPINGS 

Maple syrup, zaden & nootjes, seizoensfruit en rode bessen extra-confiture

BEREIDING

Mix alle ingrediënten luchtig samen met een vork of een garde. Klop het ei wel even apart op met een vork en giet daarna bij de rest van de ingrediënten. Giet vervolgens het beslag in een opgewarmde pan en bak elke pannenkoek ongeveer 1 minuut aan beide kanten.  

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.