- Home
- Laat je inspireren
- Recepten
- Warme & koude dranken
- Red velvet chocolademelk
Red velvet chocolademelk
Red velvet chocolademelk
Deze red velvet chocolademelk dankt zijn dieprode kleur aan het bietensap dat je eraan toevoegt. Een heerlijke, winterse variant op gewone chocolademelk!
Boodschappenlijst
Ingrediënten
Voor 2 personen
- 300 ml havermelk
- 100 ml bietensap
- Chocolade voor chocolademelk*
- 1 ½ tl granolakruiden*
- Honing*
Toppings
- (Plantaardige) slagroom
- Cacao of fijngehakte chocolade*
Bereiding
- Verwarm de havermelk met het bietensap en de chocolade tot de chocolade gesmolten is.
- Meng de granolakruiden erdoor.
- Breng op smaak met honing en verdeel de chocolademelk over de glazen of mokken.
- Serveer de red velvet chocolademelk met slagroom en cacao of fijngehakte chocolade.