Pluk de dag!

Zomer bij Dille & Kamille

Een vrolijke print - en lekkere recepten - met kersen, alle tijd om buiten te eten, vers fruit in overvloed, servies en tafeltextiel in fris blauw-wit en een gezellige picknick… Het is zomer bij Dille!

Onze favorieten voor deze zomer

Zomer bij Dille

Picknick in de tuin

Aan een mooi gedekte buitentafel, in het park of een gezellige picknick (in de tuin)… Met onze handige tips, terracotta schalen en fijne tuinkussens geniet je deze zomer van alle etentjes buiten!

Alles voor een picknick in de tuin >

Alles in fris blauw-wit >

Zomer bij Dille

Fris blauw-wit

Zomer bij Dille

50 jaar Dille & Kamille

Deze zomer zijn dat emaille bekers met verschillende illustraties, een feestelijke vlaggenslinger en een mooi seizoensbord. 

Bekijk alles >

Deze zomer zijn dat emaille bekers met verschillende illustraties, een feestelijke vlaggenslinger en een mooi seizoensbord. Ook doneren we van elke verkochte jubileumtas 1 euro aan een goed doel!

Bekijk alles >

Alles om plasticvrij op pad te gaan >

Zomer bij Dille

Plasticvrij op pad

Zomer bij Dille

Inmaken en bewaren

Maak heerlijke jam van kersen, aardbeien of abrikozen of verras met een kruidige chutney of een bitterzoete marmelade. Bij Dille & Kamille vind je handige keukenhulpjes om zomerfruit in te maken. Én een eenvoudig - maar heerlijk - recept voor Amarena kersen. Lekker om te serveren bij vanille ijs, pannacotta en in een zomers drankje!

Onze favorieten om in te maken

Onze zomerthema's

Bekijk hieronder alle (nieuwe) artikelen die we met zorg hebben geselecteerd voor deze zomer. 

De seizoenen van Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille geloven we dat het goed is om als mens met het ritme van de seizoenen mee te bewegen. 

De zomer nodigt ons uit om zoveel mogelijk buiten te zijn, en te genieten van de zon, en in de herfst, wanneer de dagen korter worden, gaan we juist weer meer naar binnen. In de winter houdt de natuur zich rustig en is het voor ons ook fijn om te onthaasten en op te laden. Want als het eenmaal lente is, barst het nieuwe leven los: bomen en planten worden groen, lammetjes huppelen in de wei en ook wij krijgen vanzelf meer energie. 

Door naar de natuur te kijken, zien we wat voor ons ook goed is om te doen in de verschillende jaargetijden.