Winter bij Dille & Kamille

Opwarmen en ontspannen

Na de drukte van december nemen we deze maand de tijd om lekker te ontspannen. We maken van de badkamer een wellness waar we onszelf goed verzorgen dit seizoen. En na een frisse wandeling warmen we thuis weer helemaal op met een kop thee, een zachte plaid en een heerlijk, winters gerecht!

Onze favorieten voor dit seizoen

Winter bij Dille

Wellness thuis

Onze favorieten voor gerechten waar je van opwarmt

Winter bij Dille

Klusjes in de tuin

Winter bij Dille

Alle tijd om te tafelen

In een knus en gezellig huis is het heerlijk ontspannen met een kop thee en een stukje chocolade. Ook als buiten de zon nog volop schijnt! Vooral 's avonds maken we het gezellig in huis - we kruipen onder een zachte plaid en doen de kaarsjes aan. 

Onze favorieten om lekker lang te tafelen

De seizoenen van Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille geloven we dat het goed is om als mens met het ritme van de seizoenen mee te bewegen. In de winter houdt de natuur zich rustig en is het voor ons ook fijn om te onthaasten en op te laden.

Want als het eenmaal lente is, barst het nieuwe leven los: bomen en planten worden groen, lammetjes huppelen in de wei en ook wij krijgen vanzelf meer energie. De zomer nodigt ons uit om zoveel mogelijk buiten te zijn, en te genieten van de zon, en in de herfst, wanneer de dagen korter worden, gaan we juist weer meer naar binnen.

Door naar de natuur te kijken, zien we wat voor ons ook goed is om te doen in de verschillende jaargetijden.

Kom jij bij ons werken?

Bij Dille & Kamille werk je in een inspirerende werkomgeving en in een team met een fijne, informele werksfeer. Wil jij werken bij Dille & Kamille en één van onze teams komen versterken? Hieronder vind je alle vacatures!