Informatie voor bedrijven

Wat kan Dille & Kamille voor jouw bedrijf betekenen?
Wij helpen je graag om je medewerkers, gasten, zakenrelaties en/of klanten te verrassen. Heb je servies of keukenartikelen nodig voor je restaurant, theeschenkerij of café? Zoek je originele cadeaus  voor de verjaardagen  van collega's of wil je voor je medewerkers en zakenrelaties een niet-alledaags kerstpakket samenstellen? Ben je op zoek naar leuke attenties voor je klanten? Wij helpen je graag om een keuze te maken uit onze grote collectie bijzondere basics  voor huis, tuin en keuken.

We helpen je graag!
Of het nu gaat om een kleine bestelling of om grote aantallen, wij geven je met plezier advies. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met onze Klantenservice, wij kunnen je dan bv. helpen om het juiste artikel uit te kiezen voor jouw specifieke doeleinden. Of bij het samenstellen van het leukste cadeaupakket. We kunnen je ook een voorstel doen, uitgaande van een bepaald thema en/of het bedrag dat je wil besteden.

Betalen via overschrijving
Je kan bij ons uiteraard via de gewone weg bestellen in de webwinkel en online betalen. Betaling via overschrijving is echter ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.


Telefoon:
Onze klantenservice  is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur - 17:00.
Vanuit Nederland telefoonnummer:  020 238 2160
Vanuit België telefoonnummer: 03 201 9999

E-mail:
Je kan ons ook een e-mail sturen naar klantenservice@dille-kamille.com.