Matcha-dadelballetjes

Voor 10 balletjes

Ingrediënten:
• 20 zachte dadels
• 3 theelepels matcha voor bakken en koken
• Toppings zoals kokosrasp, amandelen en/of pistachenootjes

Benodigdheden: bord, vork, mes en blender of vijzel

Bereiding:

  1. Verwijder de pitten uit de dadels en prak ze met een vork .
  2. Maak de noten fijn in je vijzel of blender.
  3. Voeg de noten, kokos en matcha toe aan de dadels (leg wel wat kokos en matcha apart als topping) .
  4. Maak mooie balletjes en rol ze door de kokosrasp en matcha.
  5. Leg ze 2 uurtjes in de koelkast – en genieten maar!

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.