Goed poetsgereedschap is het halve werk!

Met een stel stevige poetsborstels is het fijn schoonmaken. Van afwasborstel tot strobezem, van ouderwetse 'boender' tot gootsteenborsteltje, plumeau tot flessenwisser: je vindt ze bij Dille & Kamille. Allemaal gemaakt van natuurlijk materiaal: duurzaam, sterk én mooi.

ONZE 5 FAVORIETEN

 1. Ouderwetse 'boender'
  Met zijn harde haren van palmvezel ideaal om een stenen vloer of aanrecht te schrobben. De borstel ligt door zijn S-vorm goed in de hand, je kunt echt kracht zetten. 
 2. Plumeau
  Schilderijlijstjes, dierbare spulletjes, zelfs de bladeren van je gatenplant: voor het fijne afstofwerk gebruik je deze plumeau van pluizige Merinowol.
 3. Flessenwisser 
  Een lange steel, stevige borstelharen aan de zijkant en een zacht wollen puntje: ideaal om vazen en flessen tot op de bodem schoon te maken.
 4. Borsteltje afvoer/overloopgat
  Wat een raar borsteltje! Maar toch erg handig: je maakt er het 'overloopgat' van je gootsteen of wastafel mee schoon, bv. met wat dubbelkoolzure soda.
 5. Afwasborstel met 'navulling'
  We gebruiken 'm dagelijks. Deze klassieker is van beukenhout, met stevige borstelharen. Zijn die versleten? Gooi de steel niet weg, we hebben een losse borstelkop voor je.

Bekijk al onze schoonmaakborstels hier en ga zelf aan de slag!